Mazoutleverancier Gabriëls: betrouwbaar en flexibel

Uw verwarmingsplan is in goede handen. Wij leveren mazout in heel Oost-Vlaanderen en een deel van Brabant.

  • Mazoutsparen

    Comfortabel uw mazout betalen. Met energieprijzen die de pan uit rijzen, komt de jaarlijkse mazoutfactuur nooit gelegen

    Lees meer

  • Samenaankoop

    Met onze formule ‘samenaankoop mazout’ denkt u niet alleen solidair en milieubewust, u bespaart er ook een stevige duit mee

    Lees meer

Gasolie verwarming en gasolie extra

Al sinds de opkomst van mazout of stookolie voor verwarmingsinstallaties is Gabriëls een betrouwbare mazoutleverancier. Wij garanderen service, kwaliteit en flexibiliteit.

Gabriëls biedt u voor uw verwarmingsinstallatie twee types mazout: gasolie verwarming, of gasolie extra. Het eerste is iets goedkoper, terwijl het tweede schoner verbrandt en minder CO₂ uitstoot. De meeste verwarmingsinstallaties draaien perfect op het reguliere gasolie verwarming, maar voor sommige nieuwere installaties is het tweede type iets beter geschikt. Raadpleeg de installateur of de producent van uw verwarmingsinstallatie om te weten welke gasolie u het beste gebruikt.

Gabriëls levert u kwaliteit, met mazout die voldoet aan de Belgische en Europese normen NBN T52-716 (gasolie verwarming) en EN 590 (gasolie extra). Bent u niet zeker welk type mazout het beste is voor uw verwarmingsplan? U kunt bij ons steeds terecht met al uw vragen.

Samenaankoop en mazoutsparen

Op gezette tijdstippen levert Gabriëls mazout in bulk aan klanten uit dezelfde regio. Wilt u ook van deze goedkope mazoutoptie profiteren? Kijk dan eens naar onze service Samenaankoop. Samen vertrouwen op uw mazoutleverancier, dat rendeert voor u, uw regio én het milieu.

Als mazoutleverancier biedt Gabriëls u ook de mogelijkheid om de totale kostprijs te spreiden in schijven met een bedrag dat u zelf bepaalt. Met onze service Mazoutsparen legt u zelf een maandelijks bedrag opzij. We leveren uw mazout en trekken dat bedrag van de totaalprijs af.