Gratis uw tankkaart aanvragen

Gratis tankkaart voor ondernemers en vrije beroepen: voordelig en snel tanken bij Gabriëls, Power en Octa+!

 

Hoe bespaar ik tijd met mijn tankkaart?

U bent zelfstandig en beheert een wagenpark? Vraag de gratis tankkaart aan van Gabriëls voor u en uw personeel en ontvang elke maand een factuur met daarop een gedetailleerd overzicht van alle transacties. Zo ziet u in een oogopslag welke wagen waar en wanneer heeft getankt.

Hoe bespaar ik geld met mijn tankkaart?

Met de tankkaart van Gabriëls tankt u slim én voordelig bij alle tankstations van Gabriëls, Power en Octa+. Door onze kortingen op de officiële dagprijs van brandstoffen blijven wij steeds de goedkoopste in de regio. Daarnaast bespaart u ook geld door de vele opties die onze tankkaart toelaat. Zo ziet u voor hoeveel liter en welk bedrag uw personeel tankt. U kunt ook kilometercontrole inschakelen, waarbij u een overzicht krijgt van het gemiddelde verbruik per kilometer van alle wagens.

Ik wil dat mijn personeel met de tankkaart enkel diesel kan tanken. Kan dat? 

Geen probleem! Om misbruik van uw tankkaart te vermijden kunt u ze zo instellen dat er enkel diesel of benzine mee kan worden getankt. U kunt ook voor de tankkaarten van elke gebruiker een maximum week- of maandbedrag instellen. Zo voorkomt u misbruik en minimaliseert u het risico bij verlies of diefstal.

Uw gratis tankkaart aanvragen? Gewoon even het formulier invullen.

Contacteer ons gerust als u nog vragen hebt.
Let op: enkel voor ondernemers en vrije beroepen

U bent een bestaande klant?

U kunt extra tankkaarten aanvragen of uw tankkaart laten vervangen.

 

De velden met * zijn verplicht.
Gelieve uw BTW- of bedrijfsnummer in te vullen.