De beste benzine tanken? Gabriëls!

Of u nu Eurosuper 95 of Superplus 98 tankt, onze benzine brengt u overal.

Zowel onze Eurosuper als onze Superplus zijn van hoogstaande kwaliteit en helemaal conform de Belgische wetgeving. Momenteel schetst de regering een wetgevend kader voor E10-benzine: benzine met daaraan tien procent bio-ethanol toegevoegd. Op dit moment is in België enkel E5-benzine in omloop, maar in Duitsland en Frankrijk is E10 wel al beschikbaar. Van zodra die verkrijgbaar is in België, kunt u die biologischere benzine tanken of bestellen bij Gabriëls.

Superplus of Eurosuper benzine tanken

U kunt twee soorten benzine tanken. Sommige wagens, waaronder sportwagens, presteren merkbaar beter dankzij de hogere klopvastheid in en het hogere octaangehalte van Superplus (98 octaan). De meeste benzinewagens hebben het hogere octaangehalte niet nodig. Daarom is het iets goedkopere Eurosuper 95 (95 octaan) meestal een even goede optie. Kijk op de tankdop van uw wagen om te weten welke benzine u kunt tanken.

Bent u de eigenaar van een onafhankelijk tankstation? Gabriëls levert uw benzine en diesel. Neem contact op voor meer informatie.