Wij helpen u op weg

Een goede service begint bij een uitgebreid aanbod. En dat heeft u bij brandstofleverancier Gabriëls-Power in overvloed. Zo tankt u met of zonder bediening bij meer dan 180 tankstations over heel Vlaanderen.

Met onze self-carwash blinken de wagens van u en uw personeel in no time. En hebt u onze handige app al? 

TANKKAART AANVRAGEN

LAADPAS AANVRAGEN

TANKSTATION ZOEKEN

LAADPAAL ZOEKEN

Waarmee kunnen we helpen?

Op zoek naar een tankkaart of laadpas?

Ik ben

Op zoek naar een tankstation?

Coordinates

Op zoek naar een laadpaal?

Meer dan uw brandstofleverancier

U kunt bij ons terecht voor alle types petroleumbenzine en diesel. Zelfs voor CNG en om uw elektrische wagen op te laden staan we voor u klaar. Maar Gabriëls is meer dan uw brandstofleverancier: wij leveren smeermiddelen in alle soorten en maten.

Enkel kwaliteitsbrandstoffen

Bij brandstofleverancier Gabriëls-Power tankt u zuivere en kwaliteitsvolle brandstoffen. Uw benzine en diesel komt van door ons geselecteerde, betrouwbare raffinaderijen. Ook op de smeermiddelen, vetten, petroleum en andere producten die u bij Gabriëls-Power koopt, is kwaliteit gegarandeerd. Voor die producten werken wij nauw samen met Q8 Oils.

Kleine prijzen, grote kortingen

Tanken en verwarmen is niet altijd goedkoop. Met de tankkaart van Gabriëls-Power tankt u slim, want u krijgt extra service bovenop onze fikse kortingen op de officiële benzine- en dieselprijzen. Ook voor bestellingen bent u goedkoper af met Gabriëls-Power. Kijk maar eens naar de kortingen die u krijgt bij mazoutaankopen.

Uitgebreid netwerk laadstations

Rijdt u elektrisch of hybride? Ook dan is Gabriëls the way to go. We beschikken over een snelgroeiend netwerk van laadstations voor elektrische voertuigen. De gratis laadpas die u bij ons kan aanvragen, is geldig in de Benelux en heel Europa. Een laadstation vinden? Download de Gabriëls Stationsfinder-app.

Hebt u een vraag? Contacteer ons en wij helpen u graag verder.

Vind uw laadpaal

Vind de dichtsbijzijnde laadpaal op basis van uw locatie.

Vind uw laadpaal

Vind een tankstation
Geef uw postcode of gemeente in en vindt meteen een station in uw buurt
Coordinates