Mazoutleverancier Gabriëls-Power: betrouwbaar en flexibel

Uw verwarmingsplan is in goede handen. Wij leveren mazout in Oost- en West-Vlaanderen, Henegouwen en een deel van Vlaams-Brabant.

Bestel uw mazout online

Kwaliteit : steeds aan de juiste prijs

Gabriëls-Power biedt u voor uw verwarmingsinstallatie twee types mazout: gasolie verwarming, of gasolie extra. Het eerste is iets goedkoper, terwijl het tweede schoner verbrandt en minder CO₂ uitstoot. De meeste verwarmingsinstallaties draaien perfect op het reguliere gasolie verwarming, maar voor sommige nieuwere installaties is het tweede type iets beter geschikt. Raadpleeg de installateur of de producent van uw verwarmingsinstallatie om te weten welke gasolie u het beste gebruikt.

Gabriëls-Power levert u kwaliteit, met mazout die voldoet aan de Belgische en Europese normen NBN T52-716 (gasolie verwarming) en EN 590 (gasolie extra). Bent u niet zeker welk type mazout het beste is voor uw verwarmingsplan? U kunt bij ons steeds terecht met al uw vragen.

Samenaankoop en mazoutsparen

Op gezette tijdstippen levert Gabriëls-Power mazout in bulk aan klanten uit dezelfde regio. Wilt u ook van deze goedkope mazoutoptie profiteren? Kijk dan eens naar onze service Samenaankoop. Samen vertrouwen op uw mazoutleverancier, dat rendeert voor u, uw regio én het milieu.

Als mazoutleverancier biedt Gabriëls-Power u ook de mogelijkheid om de totale kostprijs te spreiden in schijven met een bedrag dat u zelf bepaalt.

Met onze service Mazoutsparen legt u zelf een maandelijks bedrag opzij. We leveren uw mazout en trekken dat bedrag van de totaalprijs af.

Ons depot

Van de raffinaderij tot bij u: onze kwaliteitsvolle, goedkope brandstoffen leggen een lange weg af. Om kwaliteit, prijs, levering en service te garanderen blijft Gabriëls-Power gedurende die hele rit zelf achter het stuur. Eerst kopen wij uw brandstoffen aan bij kwaliteitsvolle en betrouwbare leveranciers. De lading transporteren we met onze tankschepen naar ons depot, dat een totale capaciteit heeft van 9 miljoen liter.