Ik heb mijn mazout besteld en de prijzen zijn ondertussen gestegen. Welke prijs betaal ik?

De prijs afgesproken bij bestelling is steeds de prijs die u betaalt, ongeacht of de prijs ondertussen daalt of stijgt.

Hoe bescherm ik mijn mazout tegen de vrieskou?

Gasolie Extra wanneer aangekocht tijdens de wintermaanden is sowieso reeds bestand tegen temperaturen tot -20°C. Gasolie Verwarming daarentegen dien je wel te beschermen, maar enkel wanneer de tank of de leidingen bovengronds liggen (onderhevig aan vriestemperaturen).

Je kan kiezen voor een antistollingsadditief (1%) ofwel petroleum (20%) toevoegen aan uw mazout.

Op welke manier kan ik betalen aan de chauffeur?

U kan bij levering betalen met bancontact of cash geld, als u betaalt aan de chauffeur wordt een extra korting toegekend.

Gespreidde betalingen zijn niet mogelijk, wel kan u opteren voor mazoutsparen waarbij u maandelijks een bedrag spaart voor uw volgende bestelling.

Hoeveel bestellen?

U kiest het volume dat u bestelt of u kan uw tank volledig laten vullen, dit dient u wel duidelijk mee te delen bij de bestelling samen met een schatting van het aantal liters. De meeste mazouttanks beschikken over een niveaumeter of een peilstok. 

Waarom is Gabriëls-Power het goedkoopste?

Eerst en vooral zijn onze benzinestations volledig geautomatiseerd, zelfs de tankinhouden worden via meetsondes vanop afstand in de gaten gehouden. De bevoorrading gebeurt door onszelf, van de raffinaderij via onze eigen schepen en met onze tankwagens met volle vrachten naar de benzinestations. Omdat we vrij zijn van merk kunnen we steeds speculeren op de beste leveranciers en prijzen en zijn er ook geen bijkomende kosten. Zo tankt u steeds kwaliteit aan de voordeligste prijs in de regio.

 

Ik probeerde net te tanken zonder succes. Kan er iemand op mijn rekening tanken?

Wanneer u een pomp activeert en u vergist zich van pistool of er is toevallig een defect aan de pomp, check dan zeker de lamp boven de pomp. Als deze gedoofd is kan er niemand meer tanken aan die pomp. Probeer het gewoon opnieuw. 

Indien u toch problemen blijft ondervinden, contacteer ons dan gerust, we kunnen u misschien onmiddellijk verder helpen.

Mijn kaart wordt niet geaccepteerd, wat moet ik doen?

Dit kan twee oorzaken hebben: Ofwel is uw kaart versleten, ofwel is de lezer in de betaalterminal vuil. Dit probleem proberen we steeds op te vangen door twee betaalterminals te plaatsen op onze onbemande bezinestations. U kan met elke terminal elke pomp activeren, u hoeft uw wagen dus niet te verplaatsen. Mocht u zo'n problemen ondervinden mag u ons dit steeds melden zodat we een onderhoudsteam ter plaatse kunnen sturen.

 

Ik ben de geheime code van mijn kaart vergeten. Kan ik een nieuwe code aanvragen?

De code kan niet worden gewijzigd. Bewaar uw code op een vaste plaats.

Indien u uw code nergens terug kan vinden, gelieve dan contact met ons op te nemen. U ontvangt eerstdaags een nieuwe kaart met een geheime code.

Hoe kan ik mijn tankkaart beveiligen?

Uiteraard is uw kaart beveiligd met een pincode die u van ons ontvangt, noteer deze nooit op uw tankkaart of bewaar deze niet samen. Verder kunt u opteren voor een productbeperking zodat u met uw kaart bijvoorbeeld enkel diesel kan tanken. U kan ook voor de tankkaarten een maximum week- of maandbedrag instellen. Zo voorkomt u misbruik en minimaliseert u het risico bij verlies of diefstal mocht de code toch gekend zijn door de dader. Laat u dus nooit afleiden bij het ingeven van uw code, shouldersurfen is een gekend fenomeen bij diestal van bank- en tankkaarten.

Kan ik mijn code wijzigen

De code van uw Gabriëls-Power tankkaart is niet wijzigbaar, maar hierdoor blijft ze wel geheel gratis. Onthoud dus goed uw geheime code maar bewaar ze nooit samen met uw kaart.

Hoeveel kost een tankkaart?

De Gabriëls-Power tankkaart is geheel kosteloos. Voor zowel de kaart zelf als voor de facturatie en administratie betaalt u geheel niets. Tankt u bijvoorbeeld twee maanden niet, dan ontvangt u twee maanden ook geen factuur. Dit is een van de vele voordelen van de Gabriëls-Power tankkaart.

Niet gevonden wat u zocht?
Raadpleeg onze FAQ
Nog steeds geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons, wij helpen u met plezier verder.