Petroleum kopen bij Gabriëls

Bij Gabriëls kunt u enkel petroleum type C kopen.

Het type C heeft een veel hoger ontvlampunt dan de andere twee types, types A en B. Uw petroleum ontvlamt veel minder snel, waardoor u veel veiliger en milieuvriendelijker verwarmt.

Petroleum heeft 2 verschillende toepassingen. Hieronder leest u waarvoor petroleum kan dienen.

Verbrandingsmiddel

U kunt petroleum gebruiken als verbrandingsmiddel voor uw petroleumkachels en kookvuren. De brandstof geeft een zuivere verbranding, met bijna geen schadelijke uitstootgassen. Zeker voor ruimtes die niet standaard zijn uitgerust met centrale verwarming is petroleum een goedkoop, energiezuinig alternatief. Zo verwarmt u gemakkelijk en snel uw garage, zolder, schuur of werkplaats.  

Additief

U kunt ook petroleum kopen als een additief voor mazout (gasolie verwarming). Door petroleum toe te voegen (blenden) aan uw mazout (gasolie verwarming), voorkomt u dat uw bovengrondse tank of leidingen bevriezen. Petroleum geeft ook een zuivere verbranding in mazoutstoven.

Petroleum kopen

Petroleum kopen kunt u online via het contactformulier. Gabriëls levert uw bestelling bij u aan huis of aan uw bedrijf of tankstation. U kunt petroleum ook tanken aan onze pomp in het tankstation in Hofstade