03.11.2022

Sinds begin oktober 2022 ligt het allereerste full energy station van ons land, langs de Bisschoppenhoflaan in Deurne. Hier kan iedereen zowel klassiek tanken als elektrisch laden. Gabriëls wil de komende jaren veel meer investeren in zijn tankstations en ze allemaal op die manier uitbouwen.

Een laadstation zoals in Deurne heeft een kostprijs van €600.000. Dit is een aanzienlijk bedrag en hiermee bekostigen we enkel de infrastructuur, de extra grond komt daar nog eens bij. Tegen 2026 willen we er een 20 à 30-tal openen. 
In één tankstation staan 3 ultrasnelle laders, telkens voor 2 auto’s. Eén laadbeurt duurt een 20-tal minuten en je betaalt €0,45 per kWh. Dit komt neer op zo’n €25 voor een volle laadbeurt. Hiermee profileren we ons als prijsbreker.

Door op eigen percelen te werken, moeten we geen huur betalen. Wij werken veel automatisch en betalen daarom ook weinig personeel. Aangezien we hoogspanning hebben, betalen we een stuk minder dan laagspanning bij de mensen thuis. We hebben ook onze sites uitgerust met zonnepanelen zodat we nog goedkoper elektriciteit kunnen leveren.

Al onze full energy stations zullen langs drukke invalswegen in de buurt van steden worden neergezet. Er is niet alleen een behoefte om snel te laden, niet elke stedeling kan een thuislader plaatsen. Daarenboven is een wildgroei aan publieke laadpalen in de stad niet wenselijk.

We hebben een laadpas uitgebracht waarmee je zowel kan tanken als laden. Daarmee mikken we op de vele hybride bedrijfswagens die er momenteel rondrijden. Je kan deze hier aanvragen.

Vraag jouw laadpas aan